fbpx

Algemene voorwaarden fotocursus

Inschrijving en betaling
Je inschrijving is pas definitief als het verschuldigde cursusgeld is betaald. Betaling kan uitsluitend per bank. Na aanmelding krijg je z.s.m. de benodigde cursusinformatie en de factuur opgestuurd via je e-mail.

Aanmeldingen worden in volgorde van betaling behandeld. Als een betaling binnen is krijg je daarvan een bevestiging per email. Zodra er voldoende cursisten zijn voor de cursus waarvoor je je hebt opgegeven krijg je daarvan bericht. Dit kan tot uiterlijk één week voor aanvang van de cursus.

 

Terugbetaling
Terugbetaling van al betaald cursusgeld vindt alleen plaats indien een cursus niet doorgaat omdat er te weinig aanmeldingen zijn, dan wel indien een aanmelding niet kan worden gehonoreerd, omdat een cursus is volgeboekt.

 

Lesmateriaal
Bij elke cursus staat vermeld welk lesmateriaal is inbegrepen.

 

Rookverbod
In de cursusruimte geldt een rookverbod.

 

Aansprakelijkheid
Onwies Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan personen en/of eigendommen, noch voor vermissing van persoonlijke bezittingen door welke oorzaak dan ook ontstaan tijdens de cursussen.

 

Meer informatie
Wil je meer informatie dan kun je een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bellen met Marc Hartman van Onwies Fotografie: tel. (0544) 88 00 52, mobiel (06) 43 10 22 77.