Waarom een virtuele rondleiding?

Met een virtuele rondleiding breng je de locatie online tot leven en kunnen je potentiële klanten virtueel binnen kijken. Ze krijgen zo een goede indruk en dit wekt vertrouwen. Men zal eerder overtuigd zijn bij je te komen.

Maatwerk in virtuele rondleidingen

Iedere klant is uniek en heeft andere wensen. Ik luister eerst goed naar jullie wensen, verplaats mij vervolgens in jullie (potentiële) klanten en kom dan met een goed voorstel: een virtuele rondleiding helemaal voor jullie op maat gemaakt.

• De virtuele rondleiding is eenvoudig op je website te plaatsen!
• Werkt op de computer, tablet en smartphone.

Klanten over Onwies Fotografie:

 • Groepsaccommodatie Zonnehoek - Ron Hofstede

  "Marc denkt goed mee, is flexibel en let op details die je zelf over het hoofd zou zien. Probleempjes worden snel en zonder zeuren opgelost. Wij zijn dik tevreden en bevelen zijn diensten warm aan bij anderen."
  Zie hier resultaat!
 • Kuypers Hair & Wellness - André Kuypers

  Marc is betrouwbaar, eerlijk, correct en punctueel en iemand die zijn woorden nakomt en daarom een kerel waarmee je graag samen werkt.
  Zie hier resultaat!
 • De Zuiderzon - Loes Elshof

  Onze ervaring met Marc waren erg goed, fijn persoon, correct, professioneel werk, goede kwaliteit, denkt mee, kortom een zeer aan te bevelen persoon. Wij zijn zeer tevreden en horen van onze gasten hele goede reacties.
  Zie hier resultaat!
 • Groepsaccommodatie De Bonenkamp - H. den Hartog

  Marc heeft voor ons gezorgd voor een virtuele rondleiding in onze groepsaccommodaties. Het is prachtig geworden en is voor onze klanten leuk om even binnen te kunnen kijken. Het zegt toch meer dan een foto. Bedankt Marc.!
  Zie hier resultaat!
 • Groepsaccommodatie De Eek - Helmig van der Kolk

  Marc is prettig in de omgang, denkt met je mee om voor een aantrekkelijke prijs een goed product te leveren (in ons geval een 3D tour) waarmee we op onze website een "mooie plus" scoren. Reacties van onze klanten op de 3D tour zijn heel positief. Wij zijn dus heel tevreden over zijn werk!
  Zie hier resultaat!
 • Keetje Knus - Inez Liebe

  We zijn ontzettend blij met onze virtuele rondleiding van de winkel. Het klikte gelijk en we hadden dezelfde ideeen over hoe het zou moeten worden en welke uitstraling. Altijd op tijd, stipt, vakkundig maar ook gewoon gezellig! Een absolute aanrader!
  Zie hier resultaat!
 • Kinderopvang Bambi - Ellen van Koersveld

  We zijn erg tevreden over het resultaat van de virtuele rondleiding. Onze (potentiële) klanten krijgen zo vanuit hun huis al meteen een goed beeld van ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. De kwaliteit van de foto's/rondleiding is heel goed. Marc is heel prettig in het contact, hij komt zijn afspraken na, overlegt goed en duidelijk, werkt snel. We gaan in de toekomst hem zeker vaker benaderen voor een opdracht. Echt een aanrader!
  Zie hier resultaat!
 • Groepsaccommodatie De Bongerd - Peter Doornink

  De virtuele rondleiding van onze accommodatie is mooi geworden. Marc heeft e.e.a. prima verzorgd en kwam met goede suggesties.
  Zie hier resultaat!
 • Slaapspecialist Drempt - Dennis Sessink

  Met Marc is het prettig zaken doen, neemt overal goed de tijd voor en heeft een goede kijk op wat de klanten willen zien. Onze virtuele rondleiding wordt veel bekeken. Een echte aanrader.
  Zie hier resultaat!
 • Groepsaccommodatie De Smockelaer - Maurice en Monique Loo

  Onwies Fotografie heeft voor Auberge de Smockelaer de virtuele rondleidingen gemaakt voor onze vakantiewoningen. Het is zeer prettig samenwerken met Marc. Hij heeft goede ideeën. Het resultaat is prachtig. Marc is zeer correct in zijn afspraken en werkt zeer professioneel. Daarnaast heeft hij altijd goede zin! Tevens is hij bij ons een aantal dagen op locatie geweest om een uiteindelijk top-product te leveren . Een echte aanrader....
  Zie hier resultaat!

  Tarief virtuele rondleiding

  Pakket

  BASIS

  10 ruimtes in beeld gebracht

  € 499,-

  Pakket

  STANDAARD

  20 ruimtes in beeld gebracht

  € 849,-

  Pakket

  PLUS

  30 ruimtes in beeld gebracht

  € 1099,-

  • Meer ruimtes in beeld brengen of andere opties toevoegen aan de virtuele rondleiding? Vraag ons naar een maatwerkofferte!
  • Reiskosten 0,29 cent per kilometer vanaf Lichtenvoorde
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

  Bovenstaande pakketten zijn inclusief:

  • 360-180° foto’s maken en creëren bij jou op de locatie
  • Optimalisatie en eventuele beeldbewerking
  • Realisatie van de virtuele tour in je huisstijlkleuren
  • Creëren van de virtuele rondleiding met miniaturen aan de bovenzijde. Zie voorbeeld
  • Creëren van een navigatiepaneel in de huisstijlkleuren.

   

  Boek Marc voor je virtuele rondleiding
  Vul het onderstaande formulier voor het boeken van Marc voor je virtuele rondleiding.
  Je krijgt snel van mij bericht of ik op de aangegeven datum en tijd beschikbaar ben om de foto's te maken.
  Nog vragen? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (06) 43 10 22 77.