Skip to main content

Wie is Marc van Onwies Fotografie?

Marc Hartman - Onwies Fotografie

Mijn naam is Marc Hartman, de fotograaf van Onwies Fotografie. Ik fotografeer al vanaf mijn kinderjaren. Fotografie is altijd al mijn passie geweest. Na het behalen van mijn grafische opleiding en het daarna volgen van vakgerichte fotocursussen heb ik in 2008 de stap gezet en ben voor mijzelf begonnen. Van mijn passie mijn werk maken, dat was mijn droom, een droom die is uitgekomen. Dit zien klanten terug in de foto’s die ik maak.

Mijn stijl
Zie mijn stijl als een frisse, stralende en vooral vrolijke stijl met een tikje gekkigheid op zijn tijd. Niet standaard, maar net even anders.

Kenmerkend voor mij is dat ik mij goed in kan leven in de wensen van een klant. Binnen deze wensen van de klant zet ik mijn vakmanschap en creativiteit in. Dit doe ik vol overgave en passie voor mijn werk.

Voor wie?
Of het nu gaat om de zakelijke of particuliere klant, je staat altijd centraal bij mij. Onwies Fotografie is dynamisch, enthousiast en beleeft mee. Anders dan anders en toch precies wat je bedoelt. Fotografie met net dat beetje extra. Bij mij wordt het woord SERVICE met hoofdletters geschreven.